Hodnocení obchodu

5,0 596 hodnocení
Přidat hodnocení
5
594x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jitka | 17.10.2021
Nakupují opakovaně a vždy jsem velmi spokojená. Příjemné ceny, výběr zboží, rychlé doručení. A malý dárek, který potěší.
P Avatar autora Pascale | 15.10.2021
jsem spokojená
J Avatar autora Jana | 14.10.2021
Spokojenost, děkuji za dárek.
K Avatar autora Katka | 14.10.2021
Vše na jedničku
RV Avatar autora Radka VAŇKOVÁ | 14.10.2021
Vůně odpovídá mé predstavě.
EB Avatar autora Eliška Buchbergerová | 14.10.2021
Rychlost dodání balíčku až neuvěřitelná, vše krásné zabalené. Děkuji a doporučuji! ❤️
Avatar autora Nikola Šromková | 11.10.2021
Naprostá spokojenost, rychlost. Milá paní !!! Děkuji ????
S Avatar autora Sabka | 9.10.2021
Nakupuji už nějaký ten pátek.. ale nikdy nevím co zde na mě čeká. Nové kousky za úžasné ceny, vždy prvotřídní kvalita a minutové dodání ???? Nejlepší eshop vůbec! *S
IL Avatar autora Ivana Lukášová | 8.10.2021
Jako vždy perfektní, rychlost i balení????????????
Š Avatar autora Štěpánka | 8.10.2021
Ano,velmi spokojená,dáreček navíc potěšil
P Avatar autora Petra | 7.10.2021
Rychlé dodání, moc krásné věci a především je moc mile, ze dostanete překvapení v podobě nějakého darecku????.
H Avatar autora Holmarc | 7.10.2021
Naprostá spokojenost se zbožím i s rychlostí doručení
J Avatar autora JE | 4.10.2021
Rychlé dodání, pečlivě zabalené zboží
JO Avatar autora Jitka Oktábcová | 4.10.2021
Rychlé dodání, dobré ceny, poctivě zabaleno, voňavý dáreček, co víc si přát
PM Avatar autora Pavla Motyčková | 2.10.2021
velmi velmi dobré vše, produkty i vstřícnost!!
K Avatar autora Katka | 2.10.2021
Rychlé a bezproblémové doručení, skvělé ceny a produkty, které se jinde neseženou. Určitě doporučuji :)
M Avatar autora Marge | 2.10.2021
Byl to první nákup a dopadl na jedničku. Ráda se zase vrátím.
GC Avatar autora Gabriela Chmelařová | 29.9.2021
Jsem velice mile překvapená. Obchod má veliký výběr zboží, které se sem z Ameriky roky nedováželo a nebyla možnost jej jinak získat (B&BW). Zboží dorazilo rychle, je vysoké kvality a vše bylo pečlivě a pěkně zabaleno ♥ s malou pozorností která potěšila. Určitě odsud budu objednávat znovu. Jednoznačně doporučuji.
J Avatar autora Jana | 26.9.2021
Moc doporučuji. Skvělé zabaleno, rychlé doručení a malý dáreček vždy potěší.
I Avatar autora Ivanka | 26.9.2021
Jsem velmi spokojená, dobrá cena rychlé doručení. V balíčku dáreček, který vždy potěší. Obchod doporučuji

Stránka 1 z 30 , položek celkem: 596

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.